Om AKSE Design & Bygg

Bakgrund

Vi är ett svenskt familjeföretag som startade 2015, men som ett hobbyföretag med fokus på stretchtak. AKSEs ena delägare, Alphan, är utbildad både som finsnickare och byggsnickare och har arbetat inom yrket i ca 16 år. Han har tidigare varit anställd i flera olika byggfirmor men valde under 2020 att satsa på det egna företaget. I samband med det bytte AKSE Design & Bygg inriktning till bygg- och finsnickeri.  

Vår affärsidé

Vårt företagsmål är att bidra med vår långa erfarenhet till att skapa kreativa lösningar enligt kundens önskemål. Kunden beskriver vad de önskar och vi hjälper kunden att ta fram en slutlösning som är anpassad efter deras behov. För oss är det viktigt att kunden blir nöjd och vi försöker därför vara kreativa och hitta lösningar på problem som uppstår. Vi tycker också att det är viktigt att bygga ordentligt och följer svensk byggstandard och gör inga hafs- eller slarvjobb.

Vårt hållbarhetsarbete

Vi försöker bidra till en bättre miljö genom att göra bra miljöval när vi bygger och att återvinna byggavfall. I vårt dagliga jobb ska det finnas ett genomgående miljötänk. Och vi hjälper gärna våra kunder att renovera gamla ting hellre än att slänga och köpa nytt.